Hjem
Soneterapi for gravide
Fødebasseng
Doula
Fødselsforberedende kurs
Føde uten redsel
Priser

KONTAKT MEG!

Monika Klausen

Lommedalsvn. 189c
1353 Bærumsverk

Tyslandsløkka 1
1340 Skui

(+47) 959 75484

info@monikaklausen.com


DOULA

Jeg kan gi soneterapi, akupunktur og massasje både med og uten eteriske oljer som også kan virke beroligende og smertelindrende.Doula

Tidligere var det vanlig i Norge å ha en Doula med på fødselen. Disse ble kalt hjelpekoner og kunne være mødre, søstre, nabokoner eller andre kvinner med fødselserfaring. Praksisen med hjelperkoner forsvant imidlertid da fødslene etter hvert ble flyttet fra hjemmene til sykehus.

En doula kan være med både ved sykehusfødsel og ved hjemmefødsel. Selv som partner kan man trenge litt støtte og hjelp da det kan være en ny og uvant situasjon, jeg vil aldri ta over partens rolle men beskytte opplevelsen av og føde for begge to.

Doulaen er ikke en erstatning for jordmor, leger eller for kvinnens partner, men en ekstrahjelper.

Doulaen gir ikke medisinsk hjelp og har ikke medisinsk ansvar, men skal virke beroligende på den fødende og partneren. Ofte blir kvinnen store deler av fødselen overlatt til seg selv fordi det er travelt på avdelingene og jordmor har mange fødende hun skal rekke over samtidig. Doulaen er tilstede hos de blivende foreldrene hele tiden og kan gi omsorg, oppmuntring, men også veiledning og instruksjon.

En doula for deg og barnet i barseltiden.

BarnevognDoulaOvergangen og forandringen i livet etter en fødsel kan være overveldende.

Jeg kan gi deg den hjelpen du trenger for og nyte de første ukene med babyen din.

Jeg kommer hjem til deg i dagene etter fødselen. I tre-fire timer per dag kan du få hjelp til amming, søvn for baby, bading, brystpumper, flasker eller hva det måtte være. Kanskje du bare trenger litt rydde og vaskehjelp og et par timer på øyet, et bad eller en bekreftelse på at det du gjør er helt greit. Jeg tar gjerne barna ut en tur om du har flere så du får hvile litt.

 
  © 2011 www.fødeutenredsel.no. Alle rettigheter.
Hjem    Kontakt meg    E-post